АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ-ПРИКУПЉЕНО 38 ЈЕДИНИЦА

Црвени крст Мионице је јуче у Клубу мионичког Културног центра у сарадњи са Службом за трансфузију крви организовао акцију добровољног давања крви. На ову хуманитарну акцију се одазвало 49 потенцијалних давалаца. Након провере тренутног здравственог стања драгоцену течност је дало 38 грађана, док њих 11 из медицинских разлога то није могло да учини. Међу даваоцима се нашло и 6 припадница лепшег пола, а треба истаћи и да је 12 лица овом приликом први пут дало крв.

kc krv

УСТАНОВА ЗА ФИЗИЧКУ КУЛТУРУ „ЛЕПЕНИЦА“

Комплекс Установе за физичку културу "Лепеница" се протеже на 2 хектара и у оквиру њега се налазе: угоститељски објекат, 2 отворена базена са шљунковитом плажом и два бунара термоминералне воде. Читав комплекс се налази у оквиру парка, у нетакнутој природи и мирном окружењу. Базени се пуне лековитом термоминералном водом температуре 28 о Ц, са изворишта која се налазе у оквиру комплекса.

МЕДИТЕРАН 92, ХЛАДЊАЧА МИОНИЦА

Хладњача са припадајућом опремом, на парцели површине 3ha 57a 30m², у вароши Мионица, власник непокретности Нова Агробанка а.д. Београд у стечају.

ТЕРМОЕЛЕКТРО-ГМ Д.О.О. МИОНИЦА

Предузеће за грађевинско монтажне послове Термоелектро -ГМ д.о.о. Мионица, у стечају. Својина предузећа: хала у вароши Мионица са опремом за технички преглед возила, сервис и радионицом; одмаралиште тип-бунгалови у центру Бање Врујци са припадајућим земљиштем (преко 1 хектара).

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту