ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАВРШЕТКУ РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ

У кабинету председника Општине Бобана Јанковића 16. августа је потписан Уговор о завршетку радова на изградњи спортске хале у Мионици са предузећем ALFACO INŽENJERING doo из Чачка. Вредност уговорених радова је 113,76 милиона динара, док је рок за завршетак 150 дана од дана увођења у посао. Очекује се да ће радови почети у наредних пар дана, а према речима председника мионичке општине Бобана Јанковића значај овог пројекта за локалну заједницу је немерљив.

ugovor potpisan u kabinetu predsednika jankovica

Завршетком спортске хале отварамо пут да свим нашим суграђанима обезбедимо нове квалитетне и разноврсне спортске садржаје које до сада нисмо имали. Мионица ће постати место окупљања многобројних спортиста и рекреативаца у једној од најсавременијих спортских хала у Србији. Након завршетка хале креће се у изградњу националног рукометног тренинг центра у којем ће се обезбедити услови за обављање припрема професионалних спортиста из земље и иностранства-нагласио је Јанковић.

За завршетак спортске хале чија је изградња кренула пре две и по деценије Министарство омладине и спорта је определило 44 милиона динара, док је остатак финасијских средстава обезбеђен из буџета општине Мионица.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту