У КК ''МИОНИЦА'' ПОЛАГАЛИ ЗА КАРАТЕ ЗВАЊА

polaganje karate4

Пред испитном комисијом коју су чинили мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. дан Драган Туфегџић, мајстор џудоа Жарко Обадовић и мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. дан Милош Туфегџић, Карате клуб ''Мионица'' је у недељу у фискултурној сали ОШ ''Милан Ракић'' организовао полагање својих чланова за ученичка карате звања. Положило је свих 37 кандидата. За жути појас I ниво (9. KYU) положили су Немања и Стефан Читаковић, Лазар и Ива Ранковић и Искра Пауновић. За жути појас (8. KYU) положили су Божидар Драшковић, Јован Зимоња, Дуња Симовић, Урош Павловић, Дуња Кевић и Јован Ристић. Као најперспективнији кандидат, ту је и Ленка Симовић (4 године), а посебно су похваљени за приказано знање Кристина Павловић, Никола Ранковић и Стефан Никић. За оранж појас I ниво (7. KYU) положили су Вељко и Вукашин Прокић, затим Александар Ненадовић, а посебно су похваљене Невена Андрић и Слађана Јевтовић. За оранж појас (6. KYU) положили су Вукашин Симовић, Чеда Ракић, Никола Николић, Марко Васић и Ана Илић, а посебним похвалама су окићени Ђурђа Ракић и Јован Белошевић. За зелени појас I ниво (5. KYU) положили су Оливер Остојић, Хелена Павловић и Андрија Николић. За зелени појас (4. KYU) положили су Анђелија Јевтовић, Јана Поповић и Лука Симовић, а посебно су се истакли својим радом, те су похваљени, Никола Секулић и Милица Мијаиловић. За плави појас I ниво (3. KYU) положила је уз похвале Ива Латиновића за плави појас (2. KYU) положио је Александар Николић. Наравно, највише симпатија код присутних су побрали најмлађи каратисти узраста до 6 година..

polaganje karate1

Према речима председника и првог тренера Драгана Туфегџића, на овај начин је обележена завршница најуспешније сезоне у историји клуба у којој је освојено чак 114 медаља, од чега 24 златне, 30 сребрних и 60 бронзаних. Треба истаћи да сезона још није завршена за Сару Јевтовић, Наду Вучићевић, Тању Станојевић, Катарину Савић, Младена Илића, Анђелу Марковић, Тијану Цмиљанић и Мину Поповић, који ће пред државном комисијом Карате федерације Србије полагати за предмајсторско (браон појас) и мајсторско (црни појас) карате звање. Такође, очекује се да ће на карате кампу који се традиционално организује половином јула присуствовати чак 15 такмичара КК ''Мионица''.

polaganje karate2

Како истиче Туфегџић, тренажни процес, за оне који неће учествовати на кампу, наставиће се почетком школске године. Изузетак су чланови такмичарске екипе који ће у првој половини августа започети физичке припреме за нову сезону. Карате клуб ''Мионица'' овим путем позива сву заинтересовану децу која желе да тренирају карате да се од септембра прикључе тренинзима клуба.

polaganje karate3

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту