ШТАНД ОПШТИНЕ НА ЧЕТРНАЕСТОМ СПРЕГ-у

Јуче је у ваљевском Омни центру завршен 14. по реду Сајам привреде Западне Србије СПРЕГ на којем је као и претходних година Општина Мионица промовисала своје привредно-туристичке адуте. На штанду мионичке локалне самоуправе посетиоцима су између осталог били представљени познати брендови флаширане воде ''Водавода'' и ''Аква гала'', затим добитник годишње награде Регионалне привредне коморе Ваљево у 2016. за најбоље микропривредно друштво предузеће ''Пет-мил'' из Брежђа, које је и домаћин мионичког штанда, а на СПРЕГ-у су представљени и Музеј камена у Паштрићу Предрага Пеце Петровића, ''Ткачки двори'' у Ракарима овогодишње добитнице Вукове награде Загорке Стојановић, ''Читаковића мелем'' пољопривредног газдинства ''Читаковић'' из Горњег Мушића, удружење ''Српска традиција'', као и Средња школа ''Мионица. Поред тога, овдашња Туристичка организација је промовисала туристичке дестинације и понуду смештајних капацитета на подручју општине, као и предстојеће манифестације од којих је најпознатија ''Мишићеви дани''.

Spreg39 thumb

Председник мионичке општине Бобан Јанковић овом приликом је посетио штанд на ком је промовисана мионичка привреда и разговарао са свим излагачима који су изразили захвалност што су као и ранијих година имали прилику да презентују своју богату понуду широј јавности.

Ово је била изузетна прилика да привреднике са територије наше општине окупимо на једном месту како би презентовали своју понуду. Сајам је био изванредно организован, а ми смо искористили прилику да се најбољи начин презентујемо. Веома сам задовољан оним што су наши излагачи имали да прикажу, као и посећеношћу на штанду.- рекао је први човек мионичке општине Бобан Јанковић и додао да ће општина Мионица и убудуће подржати развој привреде предвођене приватним сектором.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту