КАРАТИСТИ ''МИОНИЦЕ'' У ДВА ДАНА ОСВОЈИЛИ 15 МЕДАЉА

Каратисти ''Мионице'' су протеклог викенда учествовали на два такмичења на којима су освојили 15 медаља у катама појединачно и екипно. Најмлађи су у суботу у чачанској хали ''Борац'' наступили на првенству Карате савеза уже Србије за полетарце, пионире и наде, а до циља-првенства Србије стигло је чак 15 каратиста уз 13 освојених медаља, 8 сребрних и 5 бронзаних. По два сребрна одличја у апсолутном и свом нивоу понели су полетарац Никола Секулић и нада Тања Станојевић, док су пионири Јован Белошевић и Нина Перић у својим нивоима, као и ката тимови пионирки (Ј. Поповић, Јевтовић, Мијаиловић) и нада (Марковић, Вучићевић и Станојевић) освојили по једно сребрно одличје. Две бронзане медаље у апсолутном и свом нивоу освојила је нада Анђела Марковић, док су по једно бронзано одличје понели полетарац Чеда Ракић у свом нивоу, пионир Оливер Остојић у апсолутном нивоу и нада Ива Латиновић у свом нивоу.

Поред освајача медаља, на турниру су још учествовали Марко Васић, Хелена Павловић, Александар Николић, Ђурђа Ракић и Сара Јевтовић. а Павловићка, Јавтовићка и Николић су се у апсолутном нивоу у својим узрасним категоријама такође пласирали на првенство државе.

За разлику од претходних година кад се ређе ишло на кадетска, јуниорска и сениорска такмичења, старији нараштај мионичког клуба је ове сезоне добио неколико прилика да покаже своје умеће. Једна од тих прилика била је јуче на Купу уже Србије. ''Мионица'' је у хали у Прељини имала четири такмичара, и сви су се окитили медаљом и пласирали на Куп Србије који би требало да буде одржан следећег месеца. Сребрни је био ката тим кадеткиња и јуниорки у саставу (М. Поповић, Цмиљанић, Савић), а бронзану медаљу освојио је кадет Младен Илић. На Куп Србије у појединачној конкуренцији пласирале су се кадеткиња Мина Поповић и јуниорка Катарина Савић које су биле међу 8 најбољих.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту