ВЕЛИКА ПЛЕСНА АВАНТУРА

Предвођени Миодрагом Мићићем, млађи и старији полазници плесне школе, на платоу испред Библиотеке, показали су на завидном нивоу своје умеће и измамили аплаузе бројних пролазника. Полазницима плесне школе која се одвија у оквиру новооснованог Центра за развој и образовање, придружили су се и они који не похађају школу плеса и уживали у овој врсти уметности, уз тимски дух, позитивну и веселу енергију.

img 3417

Најмлађи су као и увек били најинтересантнији, па је тако и председник Бобан Јанковић рекао бројним медијима, који су пропратили овај догађај, да имамо доста талентоване деце, имамо младост на коју смо поносни, да је задовољан одзивом деце и да му је драго да је велики број деце најмлађег узраста поред скоро свих врста спортова и фолклора, заинтересовано за школу плеса, која се сада за разлику од претходних година одвија у континуитету.

 img 3564

Плато испред Библиотеке био је испуњен звуцима познатих мелодија, динамичним и атрактивним покретима учесника и осмесима током читаве плесне вечери. Најхрабрији, који су нам се придружили рекли су да су се то вече добро забавили, упознали и стекли нова познанства и нова плесна искуства.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту