СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 28.12.2020.

 

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода


Тренутно се изводе радови на бетонирању након отклоњеног квара на водоводној мрежи у Команицама, а у току су и поправке кварова у шахтама у Команицама, Попадићу и Берковцу.У току су радови на чишћењу терена изворишта Орловац, као и радови на чишћењу канализације у Мионици.По плану рестрикција, водоснабдевање је прекинуто у Робајама (Јаковљевићи, Гавриловићи, Бојиновићи), Буковцу, Мратишићу, Осеченици и Голупцу, док воду имају мештани села Рајковића и део Робаја (Драгојевићи, Радивојевићи).У току је и отклањање кварова на разводној мрежи у селу Пријездић.

Комунална служба


Комунална служба ради на одношењу смећа у Улици Милана Станишића, кнеза Грбовића и Кевића насељу.Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.У току је сакупљање картона и уклањање дивљих депонија, као и одржавање зелених површина.

Путна инфраструктура


Врши се депоновање материјала у Голупцу, као и постављање пропуста у селу Берковац.

ЕПС
ДИСТРИБУЦИЈА

Нису планирана искључења. Евентуалне промене као и искључења за наредни период доступни су на сајту( ЕПС "http://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html)

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

У претходном дану у Кол центар је евидентирао укупно 6 захтева који се односе на Електродистрибуцију.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту