26 март 2024

У суботу је у препуној хали мионичког Спортског центра одржано првенство Србије у спортском плесу „Мионица опен 24“ где је учествовало преко 400 такмичара из Србије и 42 такмичара из иностранства....

22 март 2024

У Великој сали у Културном центру у Мионици вечерас ће од 19.30 часова наступити Марко Милошевић, Јелена Ковачевић и Срђан Лазић у музичко-поетском кабареу. Улаз је бесплатан, а под покровитељством...

22 март 2024

Општина Мионица преко Центра за обрзовање и развој и ове године обезбедила је бесплатну припремну наставу за завршни испит за све осмаке на територији општине. Часови из српског језика и математике...

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Дана, 21.08. без воде ће бити потрошачи Жабара. Водоснабдевање у овом делу биће прекинуто због недовољне количине воде на изворишту. У осталим деловима општине Мионица очекује се уредно водоснабдевање.
Планирано је oтклањање кварова у Робајама, Мионици, Берковцу, Радобићу, а у току су радови на поправци АЦ 80 цеви код Млина.
Настављају се радови на изради главне линије водоводне мреже у Шушеоци.
У току су радови на насипању путног правца Бања Врујци – Крстово Брдо, у Берковцу (засеок Игњатовићи), Ракарима (засеок Јевтићи), као и радови на чишћењу канала и постављању пропуста у Вировцу.
Комунална служба ради на пражњењу контејнера у Вароши Мионица, као и на одржавању зелених и цветних површина у Бањи Врујци и Вароши. Врши се и сакупљање кабастог отпада.
Комунална хигијена се одржава на свакодневном нивоу. У периоду од 07-10 часова врши се дезинфекција трговинских објеката, просторија ЈКП, стамбених зграда, а у временском периоду између 19-23 часа обавља се дезинфекција улица у Вароши.
Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.
Понедељком, уторком, четвртком и суботом врши се изношење смећа из Бање Врујци.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Без напона ће бити потрошачи дела Дивчибара који припадају општини Мионица у периоду од 09-12 часова. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС-а ( http://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html )

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 20.08. у Ковид амбуланти прегледано је 14 пацијената. Три пацијента имали први преглед и 11 пацијента којима су обављени контролни прегледи. Две особе су упућене на поновни RTG плућа у Општу болницу у Ваљево.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током јучерашњег дана, Кол центар општине Мионица евидентирао је 13 захтева.
– Јавна расвета – 6 захтева;
– ЈКП “Водовод Мионица” - 4 захтева;
- Електродиструција – 1 захтев;
– Општинска управа – 2 захтева;

Буџетске Установе и Јавна Предузећа

1

ЈКП Водовод

Посетите Сајт
2

Туристичка организација

Посетите Сајт
3

Дом здравља

Посетите Сајт

4

КЦ Мионица

Посетите Сајт

5

Библиотека

Посетите Сајт


7

СШ Мионица

Посетите Сајт

8

ОШ Мионица

Посетите Сајт

9

ОШ Рајковић

Посетите Сајт

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту