У ТОКУ ПОДЕЛА ЗАШТИТНИХ МАСКИ ГРАЂАНИМА

maske gradjani6

У току је подела првог контигента заштитних маски за вишекратну употребу грађанима општине Мионица, које је набавио Штаб за ванредне ситуације општине Мионица. До краја дана житељима мионичких села биће достављено 900 заштитних маски за вишекратну употребу. Мештанима Вароши Мионица ће данас бити подељено 600 маски за вишекратну употребу, који маске могу преузети у Центру за волонтере у згради ЈКП „Водовод Мионица“.

Штаб за ванредне ситуације планира да сваког наредног дана обезбеди по 1.500 маски за вишекратну употребу, како би сваки грађанин општине Мионица био опремљен овим заштитним средством.

До данашњег дана у општину Мионица је стигло 4.740 маски, које су подељене здравственим радницима, запосленима у јавним службама који су на дежурству, радницима у продајним објектима и привредним субјектима.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KORONA VIRUS ~ U TOKU JE PODELA MASKI GRAĐANIMA U toku današnjeg dana, mioničkim selima, dostavićemo 900 maski. Stanovnici varoši, maske mogu preuzeti u Centru za volontere, u zgradi JKP Mionica, gde je danas na raspolaganju 600 maski. Do današnjeg dana, u opštinu Mionica, stiglo je 4740 maski koje su podeljene zdravstvenim radnicima, zaposlenima na dežurstvima u javnim ustanovama, radnicima u prodajnim objektima i privrednim subjektima. Nastavljamo sa obezbeđivanjem zaštitnog materijala i svakog dana očekujemo izradu 1500 maski. Nastojimo da obezbedimo masku za svakog našeg građanina. Zdravi bili! #mionica #mionicakojuvolim #srbija #OstaniKodKuce #ОстаниКодКуће #corona #coronavirus #covid19 #stayhome #StayAtHome #stopcovid19

A post shared by Boban Janković (@boban.d.jankovic) on

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту