ПОЧЕЛА ОБУКА У КЛУБУ ЗА ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА

У складу са реализацијом пројекта „Повећање делотворности политике запошљавања према угроженим групама“ ИПА 2012, НСЗ је организовала клубове за тражење посла у циљу оспособљавања и мотивисања лица која траже посао. Општина Мионица учествује у овом пројекту и добила је ове године свој први клуб за тражење посла у коме је у току обука 10 лица.

_auto_generated_thumb_
Активности у клубу имају за циљ да учеснике науче и оспособе да се што репрезентативније представе на тржишту рада и да наведу послодавца, добрим изгледом и садржајем радне биографије и читаве документације која прати одређену апликацију (контактно, пропратно писмо, препоруке, дипломе, докази о додатном образовању и стеченим новим вештинама), да их позове на разговор. Инсистира се на живим примерима са тржишта рада, које је вођа клуба припремио за своје полазнике.

_auto_generated_thumb_
Уколико сте заинтересовани да се прикључите Клубу јавите се свом саветодавцу, а када се стекну технички услови укључићете се у рад Клуба. На саветодавцу је да вас што боље информише о могућностима клуба.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту