fbpx

 

У току реновирање хотела ,,Врујци“

У току је комплетна санација и реновирање хотела „Врујци”, једног од најпознатијих угоститељских објеката западне Србије. Ентеријер хотела биће урађен по савременим стандардима у угоститељству, a квалитет услуге, професионално и срдачно особље учиниће да боравак у хотелу буде што угоднији и лепши.

Реновирање обухвата молерско-фарбарске радове, замену подова, дотрајалог намештаја, замену радијатора у циљу побољшања загревања комплетног хотела, затим комплетну реконструкцију система за вентилацију, реновирање кухиње, затим адаптација соба и реновирање заједничког простора за одмор у самом хотелу. Највећи акценат је стављен на смештајни простор и велнес центар. Реновирање хотела почело је 1. новембра и трајаће до 10. децембра. Након радова на обнови затвореног базена, на делу смештајних капацитета, односно соба и апартманa, унутрашњост хотела ће добити нови изглед и сјај. Директор хотела, господин Милијан Васић изјавио је да са локалном самоуправом има изузетну сарадњу и да се нада да ће се та сарадња наставити за добробит саме Бање Врујци. Константно се ради на подизању квалитета услуга, које су у понуди гостима, водећи рачуна о њиховим потребама. Сав профит одлази у развој понуде и пројекте, којима се смањују трошкови пословања. Најзначајнији је пројекат којим је за загревање хотела и затвореног базена искоришћен извор природне топле воде, чиме је остварена вишеструка уштеда.

 

„Добром посећеношћу и пословањем хотел „Врујци” оправдава да је носилац туристичког развоја наше Општине. Стратегија наше општине заснована је на бази туризма и наредне године туристичка понуда ће бити подигнута на још већи ниво, a уређење Бање Врујци један од приоритета”-рекао је председник општине, Бобан Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...