fbpx

 

КАРАТЕ КЛУБ ''МИОНИЦА'' НА МЕМОРИЈАЛУ СВЕТЛАНА РАДОЈЕВИЋ

Пехар и 28 медаља

Каратисти ''Мионице'' су у суботу учествовали на петом по реду ''Ваљево опену – меморијалу Светлана Радојевић'', освојивши 28 одличја (5 златних, 8 сребрних и 15 бронзаних) и пехар намењен клубу са највише учесника. Ова интернационална смотра се организује у част прерано преминуле Светлане Радојевић, сјајног такмичара, судије и карате педагога, а турнир је отворио је њен отац, познати фудбалски тренер, Живојин Жоја Радојевић са члановима уже породице.

Тренери Драган Туфегџић, Јелена Туфегџић, Мирослав Васиљевић и Марија Старчевић су на такмичење повели 21 такмичара, од којих је два златна одличја освојио полетарац Никола Секулић у свом и у апсолутном нивоу, док су по једну најсјајнију медаљу узели кадет Младен Илић у свом нивоу, јуниорка Катарина Савић у свом нивоу и ката тим кадеткиња (М. Поповић, Цмиљанић, Станојевић). Сребрне медаље су припале пиониру Јовану Белошевићу у свом нивоу, пионирки Јани Поповић у апсолутном нивоу, женској нади Тањи Станојевић у свом ниову, кадеткињи Тијани Цмиљанић у апсолутном нивоу, јуниорки Катарини Савић у апсолутном нивоу и ката тимовима полетарки (Павловић, Јевтовић, Ј. Поповић), пионирки (Ј. Поповић, Јевтовић, Мијаиловић) и женских нада (Марковић, Вучићевић, Станојевић). Поред тога, две бронзане медаље освојио је полетарац Чеда Ракић такмичећи се у свом и у апсолутном нивоу, док су по једну узели полетарци Марко Васић у апсолутном нивоу и Анђелија Јевтовић и Хелена Павловић у свом нивоу. До најнижег постоља на победничком подијуму дошли су и пионири Александар Николић и Јован Белошевић у апсолутном нивоу, Нина Перић у свом нивоу, Милица Мијаиловић и Ђурђа Ракић у апсолутном нивоу, женске наде Нада Вучићевић у свом нивоу и Ива Латиновић у апсолутном нивоу, као и кадети Младен Илић у апсолутном нивоу, Тијана Цмиљанић у свом нивоу и Мина Поповић у апсолутном нивоу. Поред освајача медаља, на турниру су још учествовали Оливер Остојић и Сара Јевтовић.

Треба истаћи да је на свечаном отварању Мионичанима од стране организатора упућена јавна похвала за рад и честитка поводом 30 година постојања клуба, што је пропраћено здушним аплаузом љубитеља каратеа.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...