ВОДАВОДА ПОТПИСАЛА СПОРАЗУМ О ИЗВОЗУ И ДИСТРИБУЦИЈИ ВОДЕ У КАТАР, БАХРЕИН И САУДИЈСКУ АРАБИЈУ

Током тродневне посете Србији, компанија "Caro General Trading" из Кувајта и њихови партнери из Катара, Бахреина и Саудијске Арабије, поред посете Дому ВОДАВОДЕ у Бањи Врујци, данас су у просторијама хотела Хилтон, потписали споразум о извозу воде у земље Залива са креатором бренда ВОДАВОДА, Војином Ђорђевићем.

 


Градски менаџер Града Београда Горан Весић потврдио је важност потписаног споразума.

 

Србија и Београд богати су водом и ми итекако имамо шта да понудимо свету. Изузетно је важно за Србију и град Београд да имамо сарадњу са земљама Залива, и што српски производи због свог квалитета проналазе пут до овако удаљених земаља. Хвала компанији ВОДАВОДА на склапању споразума о дистрибуцији и извозу ВОДАВОДЕ за Катар, Кувајт, Бахреин и Саудијску Арабију за који сам сигуран да ће донети доста доброг Општини Мионица, српској престоници и нашој земљи.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић, изразио је задовољство што један производ из Бање Врујци парира светским брендовима.

Изузетна ми је част и задовољство што данас присуствујем потписивању уговора који је важан не само за уговараче, већ и за мала места као што је Мионица, као што је Бања Врујци. Овај уговор је важан за Србију и за српску привреду. Потписивање споразума и додели сертификата за извоз и дистрибуцију ВОДАВОДЕ на тржишта Катара, Бахреина и Саудијске Арабије је потврда да један српски производ може да задовољи захтеве светског тржишта и да конкурише најбољим светским брендовима.

Након што смо наишли на феноменалне реакције страновника Кувајта, срећан сам што сада сарадњу проширујемо и на остале земље Залива. ВОДАВОДА је артешка вода изузетног квалитета, што је у свету веома битан фактор, и то је главни разлог што смо успели у Кувајту, Сингапуру и Кореји, а сада са сигурношћу могу да кажем да то очекујем и за Катар, Бахреин и Саудијску Арабију. Радује ме што смо угостили Абдулазиса Абдина, генералног менаџера компаније Царо Генерал Традинг, и његове партнере који су и више него одушевљени Србијом и нашом водом, и бескрајно хвала градском менаџеру, Горану Весићу, Председнику Општине Мионица и Кувајтском и Катарском амбасадору у Србији на подршци на овом за нас изузетно важном догађају, јер верујем да је ово значајн догађај за повезивање Србије са земљама Залива – истиче Војин Ђорђевић, креатор бренда ВОДАВОДА.

Генерални менаџер компаније "Caro General Trading" из Кувајта, Абдулазис Абдин у име својих партнера из Катара, Саудијске Арабије и Бахреина, истакао је одушевљење Србијом и њеним гостопримством.

  • Веома смо срећни што је ВОДАВОДА већ на тржишту Кувајта, а као регионални дистрибутер очекујемо да ће имати и великог успеха и у Катару, Саудијској Арабији и Бахреину.
  • Церемонији потписивања споразума присуствовао је градски менаџер града Београда Горан Весић, председник општине Мионица, Бобан Јанковић, амбасадор Кувајта у Београду, Његова екселенција Јусет Ахмад Адбулсамад, као и бројни препадници медијских кућа.

    О компанији:
    ВОДАВОДА потиче из Бање Врујци, са дубине од 605 метара. Флашира се на извору, без икакве обраде, у Новом дому ВОДАВОДЕ. Носилац је сертификата НСФ, као прва минерална вода из Србије, чиме је сврстана у ред најпрестижнијих вода на свету, као што су Евиан, Еден, Фији.