06 децембар 2023

Хала спортова ће и ове зиме бити место окупљања љубитеља малог фудбала који ће имати прилику да уживају у два традиционална такмичења, Општинској лиги сениора и Мини макси фудбалској лиги за децу....

01 децембар 2023

У недељу, 03. децембра почиње Општинска лига у фудбалу у којој учествује 15 екипа коју чине фирме и насеља са територије општине Мионица. Мионичани и посетиоци врло су заинтересовани за ово...

27 новембар 2023

У част једном од најпознатијих српских виолиниста Жарку Милановићу, рођеном Мионичанину одржана је свечана академија на којој је Петри Бабић из Мионице уручена виолончело, талентованој ученици...

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Дана, 19.08. без воде ће бити потрошачи дела Робаја (Гавриловићи). Водоснабдевање у овом делу биће прекинуто због недовољне количине воде на изворишту. У осталим деловима општине Мионица очекује се уредно водоснабдевање.
Планирано је да се у рад пусти још једна пумпа која ће омогућити стабилно водоснабдевање на територији Бање Врујци. За ову сврху користиће се вода са бунара Б-4 у Паштрићу где је извршена ревитализацију у претходном периоду. Овај бунар није био у употреби од 2003. године и његовим оспособљавањем и враћањем у систем обезбедиће се уредније снабдевање водом.
Настављају се радови на изради главне линије водоводне мреже у Шушеоци.
Поред наведеног, у плану је поправка линије у Драчићу (крак Филиповићи), штеловање на Ћајинцу и отклањање квароава у шахтама у Рајковићу.
У току су радови на насипању путног правца од Берковачке школе до Берковачке главице.
Комунална служба ради на пражњењу контејнера у Улици Тике Марића, насељу Расадник и Улици војводе Мишића
У току су радови на кошењу зелених површина у Улици Мите Ракића, Брежђанској улици и у вртићу „Невен”, као и радови на фарбању кандалабера у Бањи Врујци.
Комунална хигијена се одржава на свакодневном нивоу. У периоду од 07-10 часова врши се дезинфекција трговинских објеката, просторија ЈКП, стамбених зграда, а у временском периоду између 19-23 часа обавља се дезинфекција улица у Вароши.
Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће.
Понедељком, уторком, четвртком и суботом планира се изношење смећа из Бање Врујци.

ЕПС ДИСТРИБУЦИЈА

Без напна су потрошачи који су прикачени на далековод у Рајковићу. Очекује се да ће се квар отклонити у најкраћем могућем року. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС-а ( http://www.elektrosrbija.rs/index.php/tehnicke-usluge/planska-iskljucenja.html )

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 18.08. у Ковид амбуланти прегледано је 12 пацијента којима су обављени контролни прегледи. Две особе су упућене на поновни RTG плућа у Општу болницу.. Тестирано је 7 особа.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током јучерашњег дана, Кол центар општине Мионица евидентирао је 20 захтева.
– Јавна расвета – 2 захтева;
– ЈКП “Водовод Мионица” - 9 захтева;
– Путна инфраструктура – 4 захтева;
– Обавештења : 2 захтева;
– Општинска управа – 2 захтева;
– Електродистрибуција : 1 захтев;

Буџетске Установе и Јавна Предузећа

1

ЈКП Водовод

Посетите Сајт
2

Туристичка организација

Посетите Сајт
3

Дом здравља

Посетите Сајт

4

КЦ Мионица

Посетите Сајт

5

Библиотека

Посетите Сајт


7

СШ Мионица

Посетите Сајт

8

ОШ Мионица

Посетите Сајт

9

ОШ Рајковић

Посетите Сајт

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту