"БИСЕР БОЈАНЕ" у КЦ Мионица

У среду, 1. марта, биће одржана мионичка премијера новог филма Милана Караџића "БИСЕР БОЈАНЕ". Пројекције ће бити одржане у устаљеним терминима од 18 и 20 часова а улазнице по цени од 250 динара можете купити у КЦ Мионица.

Синопсис:
Ђорђе Поповић, млади лекар из Београда, добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом. Он одлази у Црну Гору и успут упознаје Лолу, младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.
Никола Поповић, након вишегодишње робије излази из затвора у Трсту и одлази на кратко у Црну Гору, по сакривене дијаманте, давно опљачкане у европским јувелирницама. Никола очекује "врућ" дочек полиције и бивших партнера, заинтересованих за дијаманте, али не и сусрет са сином након двадесетпет година. Са друге стране, Ђорђе, који очекује сусрет са оцем, не очекује да ће му се на овом путовању догодити љубав.
Никола се не сналази у улози оца и жели што пре да се врати у Трст, да се врати старом начину живота. Сплет догађаја, каламбур током јурњаве за дијамантима, а посебно љубав према сину, ће пресудно утицати да Никола остане на Ади Бојани и започне нови живот.