ОПШТИНА МИОНИЦА НА САЈМУ ТУРИЗМА

Председник општине Бобан Јанковић је данас у оквиру својих активности посетио штанд Туристичке организације општине Мионица. Општина је обезбедила све логистичко-техничке као и финансијске услове како би се што боље представили туристички потенцијали нашега краја. Председник је нагласио да је тренутно у фази израдe Стратегијa развоја туризма општине Мионица за наредних пет година и да ћемо у складу са њом развијати и улагати у туристичке потенцијале на читавој територији општине. Истакао је и то да су 2015. године уложена значајна средства у Бању Врујце како би се обезбедило стабилно снабдевање водом и струјом. Према његовим речима ове године се очекује и наставак инвестиција у комуналну инфраструктуру. На првом месту ће свакако бити канализација и уређење путне инфраструктуре.

Хотел Врујци је носилац развоја туризма у бањи, са највећим смештајним капацитетима и базенима. Данашњи гост-домаћин је био управо директор хотела Врујци, господин Милијан Васић.

Директор Туристичке организације општине Мионица Бранислав Антонијевић захвалио се председнику Јанковићу на посети, нагласивши да ће у наредном периоду та установа учествовати на свим значајнијим сајмовима у окружењу и да ће на тај начин агресивније наступати на тржишту туристичких понуда како би се капацитети бање што више попунили а туристичка сезона продужила.