КАРАТИСТИМА ''МИОНИЦЕ'' 12 МЕДАЉА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ ТУРНИРУ ''АРАНЂЕЛОВАЦ ОПЕН''


Такмичари Карате клуба ''Мионица'' су у суботу учествовали на интернационалном карате турниру ''Аранђеловац опен'', који се одржава под покровитељством Карате клуба ''Књаз'' и општине Аранђеловац. Турнир је имао интернационални карактер, пошто су поред клубова из Србије наступили и састави из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Бугарске и других земаља уз окружења. Мионичком клубу су и на овој карате смотри упућене јавне почасти поводом јубилеја-тридесетогодишњице постојања и успешног рада, а пулени тренера Драгана Туфегџића и његових сарадника су узвратили одличним наступима у катама побравши 12 медаља, по 4 златне, сребрне и бронзане у појединачној и екипној конкуренцији.  

На највиши подијум победничког постоља попели су се у својим нивоима полетарац Никола Секулић и полетарка Хелена Павловић, као и ката тимови полетарки (Павловић, Јевтовић и Ј. Поповић) и кадеткиња/јуниорки (М. Поповић, Цмиљанић, Савић). Сребрна одличја у својим нивоима понеле су наде Ива Латиновић и Нада Вучићевић, јуниорка Катарина Савић, која је одличје освојила у апсолутном нивоу и ката тим женских нада (Марковић, Вучићевић, Станојевић). Бронзане медаље освојили су нада Анђела Марковић у свом нивоу, кадет Младен Илић и кадеткиња Мина Поповић у апсолутном нивоу, као и ката тим пионирки (Ј. Поповић, А. Јевтовић, Мијаиловић).

Поред освајача медаља, на турниру су учествовали и Нина Перић, Сара Јевтовић, Марко Васић, Оливер Остојић, Александар Николић и Јован Белошевић, a некима од њих је медаља измакла за само један судијски глас.