Привремени орган у Мионици

Влада Републике Србије распустила је Скупштину општине Мионица и образовала Привремени орган за чијег председника је постављен бивши председник општине Мионица Бобан Јанковић из Српске напредне странке, која је била прва по броју одборничких мандата на последњим локалним изборима.

18

Послове из надлежности Скупштине и извршних органа општине Мионица обављаће Привремени орган до избора. Привремени орган на челу са Јанковићем има још четири члана: 2 из Српске напредне странке и по један представник из Социјалистичке партије Србије и Демократске странке.

Рад у општини Мионица обавља се по устаљеном плану и новонастала ситуација неће утицати на пројекте који су у току. Привремени орган општине Мионица ће обављати све послове из надлежности Скупштине и извршних органа до ванредних локалних избора на којима ће наши грађани имати прилику да оцене наш досадашњи рад и постигнуте резултате. Верујем да ће Мионица, уколико добијем подршку на предстојећим ванредним локалним изборима сигурно бити раме уз раме са најразвијенијим општинама у Србији. - рекао је Јанковић

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Close

Пратите нас на друштвеним мрежама...