ПОТПИСАН УГОВОР О ЗАВРШЕТКУ РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ

У кабинету председника Општине Бобана Јанковића 16. августа је потписан Уговор о завршетку радова на изградњи спортске хале у Мионици са предузећем ALFACO INŽENJERING doo из Чачка. Вредност уговорених радова је 113,76 милиона динара, док је рок за завршетак 150 дана од дана увођења у посао. Очекује се да ће радови почети у наредних пар дана, а према речима председника мионичке општине Бобана Јанковића значај овог пројекта за локалну заједницу је немерљив.

Завршетком спортске хале отварамо пут да свим нашим суграђанима обезбедимо нове квалитетне и разноврсне спортске садржаје које до сада нисмо имали. Мионица ће постати место окупљања многобројних спортиста и рекреативаца у једној од најсавременијих спортских хала у Србији. Након завршетка хале креће се у изградњу националног рукометног тренинг центра у којем ће се обезбедити услови за обављање припрема професионалних спортиста из земље и иностранства-нагласио је Јанковић.

За завршетак спортске хале чија је изградња кренула пре две и по деценије Министарство омладине и спорта је определило 44 милиона динара, док је остатак финасијских средстава обезбеђен из буџета општине Мионица.