ОТВОРЕНА ТЕРЕТАНА У ХАЛИ СПОРТОВА

У петак је у Хали спортова председник општине Мионица Бобан Јанковић отворио савремено опремљену теретану на површини од око 300 метара квадратних.

 

Разлог вечерашњег окупљања је реализације једног од бројних пројеката које смо започели у последњих неколико година, почев од сале Културног центра, па све до ове спортске хале коју смо отворили у јулу прошле године. Једна од идеја је била да осавременимо понуду спортске инфраструктуре у нашој општини и да је учинимо доступном како професионалним спортистима тако и рекреативцима, тако што ћемо отворити теретану у оквиру хале спортова. Надам се да ће овај простор и ове справе заиста послужити сврси, и да ће теретана бити посећена како од стране младих, тако оних најстаријих. - рекао је Јанковић.

Теретана лоцирана на спрату Хале спорова располаже широким избором справа изузетног квалитета уз константно присуство професионалних тренера који вежбачима могу пружити сву потребну подршку, водити тренинг и давати савете.

Свим клијентима су на располагању професионалне и функционалне свлачионице са личним ормарићима и туш кабинама. Цео простор је смештен у галерији, тако да располаже са доста дневног светла и у потпуности је климатизован. Радно време теретане је сваког радног дана од 10 до 22 часа, а суботом од 10 до 18 часова.

 

 

Novi sportski sadržaj u Mionici. Od danas je počela sa radom moderna i savremeno opremljena teretana u Hali sportova Mionica. #mionica #mionicakojuvolim

Posted by Boban Janković on Friday, April 5, 2019