ВУКОВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

 Награђени путовањем у Италију

 

Председник општине Мионица Бобан Јанковић је данас у свом кабинету организовао пријем за добитнике Вукове дипломе из Основних школа „Милан Ракић“ Мионица и ''Војвода Живојин Мишић'' Рајковић. Јанковић је честитао најбољим мионичким основцима на постигнутим резултатима, уз жељу да им и наставак школовања буде подједнако успешан.

До сада смо најбоље ученике награђивали летовањем, али смо се одлучили да започнемо нешто другачију праксу те ће вас наша општина послати на бесплатно путовање у Северну Италију. Ово је несумњиво одлична прилика да се упознате са историјом, друштвеним животом и културним тековинама Италије и са собом понесете успомене које ће вам остати у лепом сећању до краја живота – поручио је Јанковић награђеним основцима и додао да општина Мионица улаже у образовање кроз бројне активности, обезбеђујући бесплатан превоз за све ђаке, бесплатне уџбенике за првачиће и бројне програме које организује Центар за образовање и развој.


Бесплатним путовањем награђено је осморо вуковаца и они ће почетком августа, током седмодневног боравка у Италији, посетити Венецију, Лидо ди Језоло, Падову, Верону, Римини, Лаго ди Гарда, Болоњу, Монтекатини, Фиренцу и Сан Марино.