Реконструкција и адаптација школа у Мионици

Председник општине Мионица Бобан Јанковић потписао је уговор за извођење грађевинских радова на реконструкцији и адаптацији Основне школе „Милан Ракић“ и Средње школе „Мионица“ у Мионици. Радове финансира Канцеларија за управљањем јавним улагањима Републике Србије.

Управо потписаним уговором, председника мионичке општине Бобана Јанковића,реализоваће се реконструктивни и адаптациони радови на оба наведена школска објекта, а то су: архитектонско грађевински радови, водовод и канализација, електро радови, радови на телекомуникационим и сигналним инсталацијама, систему за дојаву пожара, машинске инсталације, технолошка опрема, радови на противпожарној заштити, а такође и партерно уређење око школа. Укупна цена радова износи 338.021.278 динара. Извођач радова се обавезује да уговорене радове изведе у року од тристотине календарских дана, од дана почетка радова.

Потписујући уговор, председник општине Мионица Бобан Јанковић,је истакао,да овај корак је наставак борбе за инвестиције у свим сегментима развоја мионичке општине, са циљем да се унапреди квалитет живота и рада у нашој општини.