Бесплатни уџбеници за мионичке прваке

Општина Мионица ће и ове године набавити бесплатне комплете уџбеника за своје прваке. Ова одлука је донета на предлог председника општине Мионица Бобана Јанковића.

udzbenici 3 n1

Први пут прошле године донели смо одлуку да свим мионичким првацима обезбедимо бесплатне уџбенике, што се показало као добра пракса јер је набавка књига велика финансијска ставка за родитеље. Прваци ће комплете књига добити првог дана школске године чиме ћемо им на најлепши начин честитати полазак у школу и пожелети пуно успеха у будућемо образовању. - поручио је Јанковић.

У школске клупе ове године ће на територији мионичке општине по први пут сести укупно 119 првака. Општина Мионица ће обезбедити 104 комплета уџбеника, док 15 малишана добија бесплатне књиге од Министарства просвете, науке и технолошког развоја као треће дете или социјално угрожена категорија.

Поред набавке уџбеника за прваке, обезбеђени су бесплатан превоза ученика, бесплатан улазак на базене СРЦ ''Лепеница'' за основце током летње сезоне и наградна путовања за најбоље ученике. Овим и многим другим активностима мионичка локална самоуправа активно спроводи пројекат унапређења услова образовања.

BESPLATNI UDŽBENICI ZA MIONIČKE PRVAKE Prvi put prošle godine doneli smo odluku da svim mioničkim prvacima obezbedimo...

Posted by Boban Janković on Sunday, June 10, 2018

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту