КАРАТИСТИ ''МИОНИЦЕ ОСВОЈИЛИ ПЕХАР И 25 МЕДАЉА НА ''ВАЉЕВО ОПЕНУ''

У суботу 04.3.2017. године 19 такмичара Карате клуба ''Мионица'' узело је учешће на шестом по реду турниру ''Ваљево опен – меморијал Светлана Радојевић'' одржаном Хали ''Студент'' у Ваљеву,где су освојили чак 25 медаља и пехар као клуб са највише учесника.

downloads1 3
Предвођени тренером Драганом Туфегџићем и помоћницима Јеленом Туфегџић и Мирославом Васиљевићем, каратисти ''Мионице'' су у конкуренцији од око 30 клубова освојили 6 златних, 7 сребрних и 12 бронзаних медаља.
Два златна одличја у апсолутном и свом нивоу узео је полетарац Никола Секулић, актуелни шампион државе, победивши све своје противнике са максималних 3:0. По једно злато освојили су у својим нивоима пионир Александар Николић и ката тимови пионирки (Јана Поповић, Анђелија Јевтовић и Хелена Павловић), женских нада (Анђела Марковић, Нада Вучићевић и Тања Станојевић) и кадеткиња/јуниорки (Ива Латиновић, Тијана Цмиљанић и Мина Поповић).
Сребром су се окитиле пионирке Анђелија Јевтовић и Јана Поповић у апсолутном нивоу, женске наде Тања Станојевић, у апсолутном нивоу, те Ђурђа Ракић и Нада Вучићевић у својим нивоима, потом јуниорка Тијана Цмиљанић у апсолутном нивоу, као и ката тим пионира (Никола Секулић, Оливер Остојић и Александар Николић).
Две бронзане медаље у апсолутном и свом нивоу освојили су пионир Марко Васић и женска нада Анђела Марковић, док су по једно бронзано одличје понели пионири Чеда Ракић и Оливер Остојић у апсолутном нивоу, пионирке Хелена Павловић и Милица Мијаиловић, такође у апсолутном нивоу, пионирке Анђелија Јевтовић и Јана Поповић у својим нивоима, нада Тања Станојевић у свом нивоу и млађа сениорка Катарина Савић у апсолутном нивоу.
Поред освајача медаља на турниру су још учествовали нада Сара Јевтовић и кадет Младен Илић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту