КАРАТИСТИ ''МИОНИЦЕ ОСВОЈИЛИ ПЕХАР И 25 МЕДАЉА НА ''ВАЉЕВО ОПЕНУ''

У суботу 04.3.2017. године 19 такмичара Карате клуба ''Мионица'' узело је учешће на шестом по реду турниру ''Ваљево опен – меморијал Светлана Радојевић'' одржаном Хали ''Студент'' у Ваљеву,где су освојили чак 25 медаља и пехар као клуб са највише учесника.


Предвођени тренером Драганом Туфегџићем и помоћницима Јеленом Туфегџић и Мирославом Васиљевићем, каратисти ''Мионице'' су у конкуренцији од око 30 клубова освојили 6 златних, 7 сребрних и 12 бронзаних медаља.
Два златна одличја у апсолутном и свом нивоу узео је полетарац Никола Секулић, актуелни шампион државе, победивши све своје противнике са максималних 3:0. По једно злато освојили су у својим нивоима пионир Александар Николић и ката тимови пионирки (Јана Поповић, Анђелија Јевтовић и Хелена Павловић), женских нада (Анђела Марковић, Нада Вучићевић и Тања Станојевић) и кадеткиња/јуниорки (Ива Латиновић, Тијана Цмиљанић и Мина Поповић).
Сребром су се окитиле пионирке Анђелија Јевтовић и Јана Поповић у апсолутном нивоу, женске наде Тања Станојевић, у апсолутном нивоу, те Ђурђа Ракић и Нада Вучићевић у својим нивоима, потом јуниорка Тијана Цмиљанић у апсолутном нивоу, као и ката тим пионира (Никола Секулић, Оливер Остојић и Александар Николић).
Две бронзане медаље у апсолутном и свом нивоу освојили су пионир Марко Васић и женска нада Анђела Марковић, док су по једно бронзано одличје понели пионири Чеда Ракић и Оливер Остојић у апсолутном нивоу, пионирке Хелена Павловић и Милица Мијаиловић, такође у апсолутном нивоу, пионирке Анђелија Јевтовић и Јана Поповић у својим нивоима, нада Тања Станојевић у свом нивоу и млађа сениорка Катарина Савић у апсолутном нивоу.
Поред освајача медаља на турниру су још учествовали нада Сара Јевтовић и кадет Младен Илић.