КАРАВАН ''ДУХ МЛАДОСТИ'' У НЕДЕЉУ 29. ОКТОБРА У МИОНИЦИ

У недељу 29. октобра од 16 до 20 часова на Тргу војводе Живојина Мишића у Мионици (у случају лошег времена у фискултурној сали Основне школе ''Милан Ракић'') гостује Караван ''Дух младости'' у организацији истоимене омладинске организације, Министарства просвете, науке и технолошког развоја и општине Мионица.

Караван ће отворити представници мионичке локалне самоуправе, Министарства просвете и Привредне коморе Србије, а током манифестације биће организоване бројне спортске и едукативне активности, као што су панел дискусија о дуалном образовању под називом ''Промоција дуалног и предузетничког образовања'', Квизови знања за ученике од првог до четвртог и од петог до осмог разреда, као и промоције бављења спортом.
У оквиру Каравана ''Радио С'' организује акцију ''Згиб Зона'' која је у току протекла три месеца одржана у 29 градова широм Србије. Град који уради највише згибова од ''Радија С'' добија реновирање дечијег парка или спортског игралишта по жељи.

Пројекат ''Дух младости'' је највећи омладински пројекат у региону који се бави едукацијом, спортом, хуманитарним радом, активизмом и волонтеризмом.