У току реновирање хотела ,,Врујци“

_auto_generated_thumb_

У току је комплетна санација и реновирање хотела „Врујци”, једног од најпознатијих угоститељских објеката западне Србије. Ентеријер хотела биће урађен по савременим стандардима у угоститељству, a квалитет услуге, професионално и срдачно особље учиниће да боравак у хотелу буде што угоднији и лепши.

Реновирање обухвата молерско-фарбарске радове, замену подова, дотрајалог намештаја, замену радијатора у циљу побољшања загревања комплетног хотела, затим комплетну реконструкцију система за вентилацију, реновирање кухиње, затим адаптација соба и реновирање заједничког простора за одмор у самом хотелу. Највећи акценат је стављен на смештајни простор и велнес центар. Реновирање хотела почело је 1. новембра и трајаће до 10. децембра. Након радова на обнови затвореног базена, на делу смештајних капацитета, односно соба и апартманa, унутрашњост хотела ће добити нови изглед и сјај. Директор хотела, господин Милијан Васић изјавио је да са локалном самоуправом има изузетну сарадњу и да се нада да ће се та сарадња наставити за добробит саме Бање Врујци. Константно се ради на подизању квалитета услуга, које су у понуди гостима, водећи рачуна о њиховим потребама. Сав профит одлази у развој понуде и пројекте, којима се смањују трошкови пословања. Најзначајнији је пројекат којим је за загревање хотела и затвореног базена искоришћен извор природне топле воде, чиме је остварена вишеструка уштеда.

 

„Добром посећеношћу и пословањем хотел „Врујци” оправдава да је носилац туристичког развоја наше Општине. Стратегија наше општине заснована је на бази туризма и наредне године туристичка понуда ће бити подигнута на још већи ниво, a уређење Бање Врујци један од приоритета”-рекао је председник општине, Бобан Јанковић.

_auto_generated_thumb_