ВЕЛИКА ПЛЕСНА АВАНТУРА

Предвођени Миодрагом Мићићем, млађи и старији полазници плесне школе, на платоу испред Библиотеке, показали су на завидном нивоу своје умеће и измамили аплаузе бројних пролазника. Полазницима плесне школе која се одвија у оквиру новооснованог Центра за развој и образовање, придружили су се и они који не похађају школу плеса и уживали у овој врсти уметности, уз тимски дух, позитивну и веселу енергију.

Најмлађи су као и увек били најинтересантнији, па је тако и председник Бобан Јанковић рекао бројним медијима, који су пропратили овај догађај, да имамо доста талентоване деце, имамо младост на коју смо поносни, да је задовољан одзивом деце и да му је драго да је велики број деце најмлађег узраста поред скоро свих врста спортова и фолклора, заинтересовано за школу плеса, која се сада за разлику од претходних година одвија у континуитету.

 

Плато испред Библиотеке био је испуњен звуцима познатих мелодија, динамичним и атрактивним покретима учесника и осмесима током читаве плесне вечери. Најхрабрији, који су нам се придружили рекли су да су се то вече добро забавили, упознали и стекли нова познанства и нова плесна искуства.