УТИСЦИ СА ФОРЕСТ ФЕСТА

Прошлог викенда, 18. и 19. јуна, је одржан други по реду музички фестивал Форест фест, у нетакнутој природи села Паштрић.
Посетиоци фестивала су у оквиру туристичког програма уживали у прелепим историјским знаменитостима нашег краја као што су: Бања Врујци, родна кућа Живојина Мишића, музеј камена Пеце Петровића, манастир Св. Петра и Св. Павла, предивна река Рибница, као и мистична Рибничка пећина.
Фестивал је оставио одличан утисак на посетиоце, њих око 1.000, и сви које смо питали су изјавили да ће сигурно доћи и следеће године. Српска Озора је оправдала амбициозну најаву да планира постане светски тренс  фестивал!

Фестивал је отворио Душан Каличанин, творац чувене Технократије, предавањем о настанку псај-тренс сцене у Србији. Након тога су се смењивали извођачи на сцени, који су долазили из Србије, Канаде, Француске, Белгије, Чилеа, Немачке, Индије, Швајцарске, Шведске и САД-а. Само неки од њих су: Сармати, Мидл Мод, Бпм, ДЈ Аскари и још многи други.

Такође, сви посетиоци су уживали и у уметничком садржају фестивала, у оквиру ког су биле егзибиције са ватром, ходање по жици, акробације,изложбе, радионице и боди паинтинг.

Овај фестивал је организовао, Дигитал Неxусиз Ваљева у сарадњи са легендарном организацијом Технократија, уз подршку локалне општине Мионица, и локалне Туристичке организације Рибница.