Отворена експозитура Банке Поштанске штедионице у Мионици

У петак у 12 часова свечано је отворена експозитура Банке Поштанске Штедионице у улици др Јове Алексића бр.12 у Мионици. Међу многобројним званицама су присуствовали представници Банке, господни Бојан Кекић члан извршног одбора и господин Јањић директор Поштанске штедионице у Ваљеву, председници општина Уб и Љиг, и представници општине Мионица.

Председник општине Бобан Јанковић, који је отворио експозитуру, је истакао да је иницијатива за отварање банке потекла од грађана, а општина Мионица је предузела све потебне кораке како би овај пројекат био реализован. Он је напоменуо да је отварање ове експозитуре веома значајно за привреду и становништво општине Мионица, пре свега због чињенице да је постојала велика потреба за услугама ове банке, те је самим тим сада повећана доступност експозитуре и олакшан рад и пословање великог броја лица која имају рачун о овој банци.

Председник се захвалио представницима Банке на досадашњим реализованим пројектима и пруженој подршци општини приликом реализације одређеног број инвестиционих аранжмана и изразио жељу за настављење ове позитивне сарадње.

Погледајте галерију