У друштву репрезентативки Србије Мионичани уче гађање из олимпијског лука

Репрезентативке Србије у дисциплини олимпијски лук Ања Бркић и Теона Јовановић из Стреличарског клуба „Диф“ из Београда одржаће у Мионици јавни час гађања луком и стрелом. Прилику да се упознају са стреличарством имаће сви заинтересовани Мионичани. Овај специјални тренинг с репрезенативкама Србије одржаже се 13. јануара од 12 до 15 сати у Спортском центру „Мионица“ .

Покренули смо много тога у области спорта. Нова спортска хала је била предуслов за све оно што данас радимо. И зато смо је и реконструисали након 25 година чекања. Уложено је 114 милиона динара. Имамо и бесплатну зимску школу шаха, текбол, а сада сви наши заинтересовани суграђани могу да се упознају са стреличарством. Поновио сам то неколико пута, али заиста настојимо да у Мионици обезбедимо што више могућности, да грађани имају прилику и да се опробају у стреличарству, текболу и да погледају најновије филмове, представе – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.


Свим заинтересованим у јануару и фебруару у Спортском центру Мионица доступна је бесплатна школа шаха, а могу се опробати у стреличарству и текболу. А велику пажњу гледалаца изазива и Општинска лига у фудбалу која је сваког пута све посећенија.