18 март 2024

У Уметничком легату Културног центра у Мионици вечерас (19 часова) ће свечано бити отворена изложба Интернационалог Уметничког студија "Радован Трнавац Мића" из богате збирке савременог ликовног...

16 март 2024

Министарство заштите животне средине и општина Мионица издвојили су 2,8 милиона динара за нелегално одлагање отпада чиме ће бити очишћена највећа депонија у Мионици, на заобилазници код моста....

10 март 2024

Сви мионички осмаци и ове године имаће бесплатну припремну наставу за завршни испит. Наставу из српског језика и математике организује општински Центар за образовање и развој „Мионица“, а под...

ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ

за пословно – производну зону у делу насеља Шушеока у општини Мионица

 

Рани јавни увид одржаће се у трајању од 15 дана, од 11.10.2018.год. закључно са 26.10.2018.год. Материјал је изложен сваког радног дана, од 8.00 до 15.00 часова, у згради Општинске управе Мионица, 14 242 Мионица, ул. Војводе Мишића бр.28, канцеларија бр.7, као и на интернет страни Општине Мионица (www.mionica.rs).

Општинска управа општине Мионица, као носилац израде предметног плана детаљне регулације организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој, очекиваним ефектима планирања и др.

Заинтересованим правним и физичким лицима која врше увид у изложени материјал Плана детаљне регулације за пословно-производну зону у делу насеља Шушеока, у општини Мионица, пружиће се све потребне информације и стручна помоћ у вези са појединим решењима и евентуалним давањем примедби и сугестија. Овлашћено лице за давање обавештења је Јасминка Милић, инж.грађ.

Примедбе и сугестије на изложени материјал могу се доставити током трајања раног јавног увида у писаном облику, Општинској управи општине Мионица, 14 242 Мионица, ул. Војводе Мишића бр.28, лично на писарници или поштом, закључно са 26.10.2018.год.

По завршеном раном јавном увиду, Општинска управа општине Мионица припрема извештај о обављеном раном јавном увиду, који усваја Комисија за планове општине Мионица.

 

Буџетске Установе и Јавна Предузећа

1

ЈКП Водовод

Посетите Сајт
2

Туристичка организација

Посетите Сајт
3

Дом здравља

Посетите Сајт

4

КЦ Мионица

Посетите Сајт

5

Библиотека

Посетите Сајт


7

СШ Мионица

Посетите Сајт

8

ОШ Мионица

Посетите Сајт

9

ОШ Рајковић

Посетите Сајт

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту