18 март 2024

У Уметничком легату Културног центра у Мионици вечерас (19 часова) ће свечано бити отворена изложба Интернационалог Уметничког студија "Радован Трнавац Мића" из богате збирке савременог ликовног...

16 март 2024

Министарство заштите животне средине и општина Мионица издвојили су 2,8 милиона динара за нелегално одлагање отпада чиме ће бити очишћена највећа депонија у Мионици, на заобилазници код моста....

10 март 2024

Сви мионички осмаци и ове године имаће бесплатну припремну наставу за завршни испит. Наставу из српског језика и математике организује општински Центар за образовање и развој „Мионица“, а под...

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 809
  1. Подаци о Јавном предузећу: Пословно име предузећа: Јавно комунално предузеће ''Водовод Мионица'' ул. Војводе Мишића бр. 23, 14242 Мионица. Претежна делатност: 36.00–скупљање, пречишћавање и дистрибуција воде. Оснивач предузећа: Општина Мионица.
  1. Јавни конкурс се спроводи за радно место: Директор Јавног комуналног предузећа ''Водовод Мионица''
  1. Право пријављивања имају сви заинтересовани кандидати који, осим

општих услова прописаних одредбама Закона о раду, испуњавају и следеће посебне услове: да има високу, вишу или средњу стручну спрему грађевинског, правног или другог смера; да има радно искуство 3. године; да поседује организаторске способности и смисао за руковођење и предузетништво.

  1. Уз пријаву са биографијом кандидати подносе: извод из матичне књиге рођених (оргинал или оверена фотокопија); уверење о држављанству Републике Србије (оргинал или оверена фотокопија); доказ да има опште здравствену способност; доказ о стручној спреми; доказ о радном искуству; доказ да није осуђиван за кривично дело на безусловну казну затвора од најмање шест месеци или за кажњиво дело које га чини неподобним за послове директора.
  2. У изборном поступку, усменим разговором пред Комисијом, проверава се поседовање знања из области које су надлежност и одговорност директора Јавног предузећа сходно важећим законским прописима, као и стручних организационих и других способности неопходних за успешно организовање и обављање функције директора.
  3. Пријава са доказима о испуњености услова подноси се у року од 15 дана од дана објављивања конкурса у Службеном гласнику Републике Србије Комисији за именовање општине Мионица, на адресу Општинска управа општине Мионица, ул. Војводе Мишића бр. 30. или преко писарнице Општинске управе општине Мионица.
  4. Лице задужено за давање обавештења о јавном конкурсу за именовање директора је Југослав Милић, тел: 062/301 821.

Оглас о јавном конкурсу објављен у ''Службеном гласнику РС'' дана 22.02.2016. године и Дневном листу ''Данас'' дана 24.02.2016. године.

 

ПРЕДСЕДНИК СО МИОНИЦА

                                                             Мирослав Ђурић

Буџетске Установе и Јавна Предузећа

1

ЈКП Водовод

Посетите Сајт
2

Туристичка организација

Посетите Сајт
3

Дом здравља

Посетите Сајт

4

КЦ Мионица

Посетите Сајт

5

Библиотека

Посетите Сајт


7

СШ Мионица

Посетите Сајт

8

ОШ Мионица

Посетите Сајт

9

ОШ Рајковић

Посетите Сајт

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту