ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗВОЗУ ВРУЈАЧКЕ ''ВОДАВОДЕ'' ЗА КУВАЈТ

У петак је у Београду потписан уговор о извозу првог контигента од три милиона литара врујачке ''ВОДАВОДЕ'' из Србије у Кувајт између компанија ''ВОДАВОДА'' д.о.о. Мионица и ''Каро Џенерал Трејдинг'' из Кувајта у присуству министра трговине, туризма и телекомуникација Расима Љајића, председника општине Мионица Бобана Јанковића, представника компаније ''ВОДАВОДА'' и делегације кувајтских привредника.

kuvajt voda voda1

Реч је о послу који је значајан по количини извезене робе и по финансијском аспекту, али је још значајнији због освајања новог, великог и захтевног тржишта као што је кувајтско-рекао је на потписивању Ђорђевић, творац бренда ''ВОДАВОДА'' и додао да је Србија богата водом и има велику шансу да буде извозник флаширане воде, али услов је да та вода буде изузетног квалитета, да буде сертификована по највишим стандардима и да је врхунски дизајнирана, а да ''ВОДАВОДА'' све те услове испуњава.

kuvajt voda voda3

Министар Љајић је у свом обраћању истакао да је потписивање уговора резултат дугогодишњег рада са циљем да се отворе врата за извоз српске воде у арапске земље и да се сарадња две земље помери са мртве тачке јер је робна размена у протеклој години износила свега 5,1 милион долара.
Први човек мионичке општине Бобан Јанковић је овом приликом изразио задовољство што један сто посто природан производ са територије општине Мионица, из Бање Врујци, нашао своје место на једном тако захтевном тржишту.

kuvajt voda voda2

Територија општине Мионица је богата природним ресурсом воде, ова вода је изузетно високог квалитета што се потврђује кроз пословање компаније ''ВОДАВОДА'' и интересовање привреда страних земаља за њен производ. Надам се да ће ова компанија наставити успешно пословање и на што позитивији начин промовисати нашу општину и њене ресурсе- рекао је Јанковић.

''ВОДАВОДА'' из мионичке Бање Врујци се са дубине од 605 метара флашира на извору у Новом дому ''ВОДАВОДЕ'' без икакве обраде и прва је минерална вода из Србије носилац сертификата NSF, чиме је сврстана у ред најпрестижнијих вода на свету као што су Evian, Eden i Fiji.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту