ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЗА 2018. ГОДИНУ

img 1552

Нацрт буџета једне локалне самоуправе за наредну годину се пре свега планира на основу остварења прихода у текућој и зато охрабрује податак да остварени приходи општине Мионица никад нису били већи него у 2017. години - истакао је председник Привременог органа општине Мионица Бобан Јанковић на Јавној расправи о нацрту Одлуке о општинском буџету за 2018. годину одржаној у понедељак у сали Скупштине општине и нагласио да је то основ за врло амбициозан буџет за наредну годину где су нацртом планирани расходи у износу од 825,06 милиона динара.

Нацрт општинског буџета за 2018. годину присутнима је образложила Кристина Чарапић, руководилац Одељења за буџет и финансије Општинске управе, која је између осталог рекла да је према програмској класификацији предвиђено финансирање 17 програмских активности. Према њеним речима, планирано је 10 капиталних пројеката у вредности од 310,98 милиона динара од којих је реализација неких, попут завршетка хале спортова у Мионици и реконструкције и доградње сале Културног центра, већ у току.

Након одржане Јавне расправе следи утврђивање коначног предлога, који ће се ових дана наћи на дневном реду седнице Привременог органа Општине.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту