ВЕЛИКИ ДЕЧИЈИ МАСКЕНБАЛ-ПРВА НАГРАДА "СУНЧЕВОМ СИСТЕМУ''

Сви мионички путеви су у недељу увече водили ка Тргу војводе Мишића где је одржан Велики дечији маскенбал, који је по правилу један од најпосећенијих програма ''Мишићевих дана''. Избору најлепших маски је претходио дефиле маскираних малишана улицама Мионице, које су предводиле спретне мажореткиње, штулаши и УВ-денсери. На позорници су их дочекале глумица Мина Лазаревић која је водила програм и Леонтина уз чије песме су дечица певала и демонстрирала своје играчко умеће. Такође, традиционални гости били су и овог пута чланови Плесног студија ''РМП'' из Лазаревца.

downloads1 72

Прву награду освојила је Теодора Ђурић за маску ''Сунчев систем''. Лола Станковић - ''Мака'' из Тролова је била другопласирана, а трећепласирана ''Косовка девојка'' Исидоре Јаношевић. Најшармантнију маску имала је Јана Јовановић као ''Нада Мацура'', најоригиналнија маска је ''Водитељ временске прогнозе'' Андреја Новохацког, док је најоригиналнија маска код васпитача ''Касета'' Милице Петровић. Победници је припао бицикл, остале награде су подељене у виду робних ваучера, али поред ових награда које је обезбедила општина Мионица као покровитељ манифестације, мионички дечији бутик ''Макса'' је вредносним ваучерима наградио још три маске и то ''Јежа'' Вељка Качаревића, ''Петла'' Валентине Суботић и ''Шољицу кафе'' Слађане Јевтић, а све учеснике маскембала пакетићима са слаткишима и соковима.

Najlepši deo "Mišićevih dana" je karneval pod maskama mališana iz Vrtića "Neven". #mionica #mionicakojuvolim #misicevidani

Posted by Opština Mionica on Monday, July 16, 2018

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту