САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЕПС-а

Изградња трафостанице решава проблеме

img 9050

Председник општине Мионица Бобан Јанковић се прошле седмице састао са координатором дистрибутивног центра ДП Краљево Сашом Стефановићем и директором Електродистрибуције Ваљево Зораном Николићем. Циљ састанка је био да се установе проблеми који се јављају на нисконапонској и високонапонској мрежи на територији општине Мионица, начин решавања уочених проблема, као и реализација послова редовног одржавања нисконапонске мреже.

Према речима председника општине Мионица Бобана Јанковића у појединим селима мионичке општине се јављају учестали проблеми у снабдевању електричном енергијом.

- Општина Мионица се простире на 329 квадратних километара, а снабдевање електричном енергијом се врши са територије општина Ваљево и Лазаревац. То додатно прави проблеме приликом пријаве кварова и решавања текућих проблема. Тренутно територију општине Мионица покривају 3 трафостанице од 35 киловолти, што очигледно није довољно. На овом састанку смо закључили да би свакако најбоље и трајно решење било изградња још једне трафостанице од 110 киловолти – рекао је Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту