НАСТАВА ОСНОВАЦА И СРЕДЊОШКОЛАЦА ПУТЕМ ЕЛЕКТРОНСКИХ ПЛАТФОРМИ

moja skola

Због проглашеног ванредног стања у Р. Србији настава се до даљњег не одвија у школи, али према препорукама Министарства просвете, настава се не обуставља, већ ће бити организована електронским путем. За ученике основне школе наставни материјали ће бити доступни на платформи РТС Канал 3, а за ученике средње школе на РТС Планета https://rtsplaneta.rs/. Наставници ће користити и друге електронске платформе за комуникацију са ученицима путем којих ће им давати упутства за вежбање, израду домаћих задатака, писање есеја, израду презентација и других продуката.

Почетак реализације васпитно-образовног рада учењем на даљину је 17. март 2020. године.

Распоред емитовања наставних материјала на РТС, као и остала упутства и педагошке препоруке биће доступни на интернет страници Министарства просвете www.rasporednastave.gov.rs.

У допису школама, који се може наћи на сајтовима школа, минстар просвете господин Младен Шарчевић поручује родитељима: „У најбољем интересу ученика, њиховог развоја и образовања, а у циљу успешног завршетка текуће школске године, моле се родитељи да одговорно и у складу са својим могућностима контролишу процес учења од куће и подстичу ученике на редовност у раду“.

Додатне информације у вези са учењем на даљину, као видом подршке настави, родитељи могу добити позивом на број телефона 011/7350557

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту