fbpx

 

УЧЕНИЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА

Председник општине Бобан Јанковић је у згради општине Мионица данас примио групу награђених ученика основних и средње школе, као и њихове директоре и наставнике. Ученици су добили боравак на Крфу у месту Дасија на бази 10 полупансиона у периоду од 05. до 15. августа који је финансирала општина Мионица, што је дугогодишња традиција.

На свечаном пријему је било укупно 12 најбољих ученика у својој генерацији који су добили наградно путовање у Грчку, од којих је два ученика из основне школе „Милан Ракић“ у Мионици, три ученика из основне школе „Војвода Живојин Мишић“ у Рајковићу и 7 ученика из Средње школе Мионица. На овом путовању ученике ће пратити професор историје Јелена Павловић и професор информатике Дејан Ђурић.

У име општине Мионица и у своје лично име председник општине је честитао свим ученицима на изванредним резултатима које су постигли, при чему је истакао да улагање у образовање представља основу даљег развоја саме личности и изградњу успешног живота и каријере. Он је напоменуо да ће општина Мионица и у будуће улагати у образовање и помагати талентованим ученицима, и трудити се да им обезбеди услове за боље школовање.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...