Званична подршка Министарства "Часу историје о Војводи Мишићу"

Председник општине Бобан Јанковић је у свом кабинету примио шефа Сектора за предшколско и основно образовање Славицу Јашић са својим сарадницима. Ово је већ друга посета представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја у протеклих месец дана, а све у циљу унапређења и побољшања образовног система младих, као и едикације и курсева одраслих на територији општине Мионица.

 

_auto_generated_thumb_
Након конструктивног разговора са председником општине Мионица о потенцијалима које општина има у развоју образовања и туризма на својој територији, као и разговора о даљим плановаима и сарадњи, представници Министраства просвете, науке и технолошког развоја су заједно са председником општине посетили Средњу школу Мионица и присуствовали Часу историје војвода Живојин Мишић који представља нову туристичку понуду чији је циљ да употпуни садржај екскурзија и рекретаивних настава које посећују ово подручје.

_auto_generated_thumb_
Након одслушаног Часа историје Славица Јашић је изјавила да је Час историје војвода Живојин Мишић одлична идеја која ће добити званичну подршку Министраства просвете кроз писмо подршке министра просвете Младена Шарчевића. Она је овом приликом изразила одушевљење и похвале и дала пар конструктивних предлога који ће бити имплементирани у понуду. Председник општине Бобан Јанковић се овом приликом захвалио представницима министарства на посети и указаном поверењу.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту