Реновирана и модерно опремљена школа у Рајковићу почела са радом

Након завршетка радова на реконструкцији и адаптацији зграде и опремања новим намештајем и опремом, школа у Рајковићу је коначно почела са радом. Јуче су ученици ОШ ,,Војвода Живојин Мишић“ у Рајковићу ушли у реновиран простор, који их је веома обрадовао, али и изненадио. Кажу да овако лепу школу нису очекивали.
Поред наставника, ученика и директора, овом лепом тренутку присуствовао је и председник општине Мионица, Бобан Јанковић. Обратио се ученицима и запосленима, не скривајући радост што коначно ученици ове школе, тренутно имају боље услове него ђаци у појединим градским школама. Након звука школског звона, председик је свима пожелео срећу и успех у новом школском простору, који сада одаје и ноту озбиљности једне образовне институције.

_auto_generated_thumb_

Нашу велику радост и захвалност дугујемо премијеру Александру Вучићу, Влади Републике Србије и Канцеларији за управљњем јавним улагањима, који су препознали да и мале сеоске школе имају квалитетне и успешне ученике, као и наставни кадар, који се труди да им на најбољи могући начин пренесе знања, вештине и вредности потребне за даље школовање и живот.- рекао је председник општине Мионица, Бобан Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту