НАЈБОЉИ ЂАЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ЈАНКОВИЋА

Председник Општине Бобан Јанковић је у свом кабинету организовао традиционални пријем за најбоље мионичке осмаке и средњошколце, који су за постигнуте резултате од локалне самоуправе и ове године награђени летовањем. Овогодишња дестинације је Грчка у чијем ће туристичком месту Лептокарији, подно митског Олимпа, Мионичани боравити десет дана. На овом путовању тринаесторо мионичких одликаша из ОШ ''Милан Ракић'' Мионица, ОШ ''Војвода Живојин Мишић'' Рајковић и Средње школе Мионица ће пратити наставница енглеског језика Мирјана Милиновић.

mionicki odlikasi sa predsednikom opstine bobanom jankovicem

На пријему у свом кабинету председник Јанковић је у име Општине и у своје лично име честитао свим ученицима на изузетном успеху у учењу и владању у протеклој школској години, чиме су дали прави пример да се предан рад увек исплати.

Локална самоуправа низом активности наставља да спроводи пројекат унапређења услова образовања. До сада смо обезбедили бесплатне комплете уџбеника за све ђаке прваке са територије Општине, бесплатан превоз за ученике и бесплатан улаз за основце на базене у Спортском центру ''Лепеница''. Поред тога, значајни пројекти су свакако и предстојећи радови на реконструкцији зграде Основне школе ''Милан Ракић'' у Мионици и завршетку изградње спортске хале-нагласио је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту