У ЦЕНТРУ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ И РАЗВОЈ ОД ОКТОБРА КРЕЋУ БРОЈНИ БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ И ОБУКЕ

Општина Мионица је посредством Центра за образовање и развој обезбедила бројне бесплатне курсеве и обуке за своје суграђане свих узраста који ће стартовати почетком октобра месеца.

Општински центар за образовање и развој већ другу годину за редом има задатак да побољша квалитет живота наших суграђана кроз бројне бесплатне програме намењене свим генерацијама. Посебан акценат смо ставили на наше најмлађе, које желимо да усмеримо на прави пут и обезбедимо њихов правилан раст и развој. Њима ћемо у наредном периоду посветити још већу пажњу кроз повећење како броја, тако и квалитета понуђених садржаја – рекао је овим поводом председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Према речима вршиоца дужности директора Центра Иве Николић у питању су бесплатни курсеви и обуке груписани у неколико програмских целина. У оквиру програма страних језика кренуће курс енглеског језика и
то посебно за предшколце, основце и одрасле, који могу изабрати почетни или више нивое обуке. Предшколцима ће часови енглеског бити одржавани у термину њиховог боравка у Предшколској установи ''Невен'' у Мионици и издвојеним одељењима у Рајковићу, Осеченици Брежђу и Горњој Топлици. Такође, основци и средњошколци могу похађати немачки, почетни курс шпанског је предвиђен за све узрасте, док је курс руског језика предвиђен за основце виших разреда и за одрасле. Што се тиче области информатике, основци од четвртог до осмог разреда могу похађати школу за младе програмере, а одраслима је обезбеђен бесплатан курс информатике. Предвиђени су и Музичко забавиште за малишане узраста од 4 до 8 година, као и школа плеса која ће бити реализована у више узрасних категорија и која ће обухватити и децу школског узраста-основце и средњошколце и одрасле.

Осим часова енглеског језика за предшколце, сви бесплатни курсеви и обуке одржаваће се у просторијама Средње школе ''Мионица'', где су смештене и просторије Центра за образовање и развој, а телефон за пријаве и информације је 014/3422139.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту