НАЈБОЉИ ЂАЦИ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

За награду летовање у Грчкој

Фото: Одликаши на пријему код председника Општине

Председник општине Мионица Бобан Јанковић је организовао пријем за десеторо најбољих осмака и средњошколаца са подручја Општине, који су за одличне резултате у досадашњем школовању од локалне самоуправе награђени летовањем у Грчкој. Делегацију одликаша су предводили носиоци дипломе Вук Караџић и ђаци генерације мионичке ОШ ''Милан Ракић'' Јована Рафаиловић и рајковачке ОШ ''Војвода Живојин Мишић'' Јелена Рулић у пратњи руководилаца све три овдашње образовне установе.

 

- Од општине Мионица сте за постигнуте резултате награђени бесплатним летовањем, као подстрек да наставите истим путем. Лепо се проведите на грчком приморју, а када се од септембра вратите у школске клупе трудите се да током даљег школовања што боље овладате потребним знањима и вештинама како би били тражени у струци којој се посветите-поручио је одликашима први човек мионичке општине Бобан Јанковић.

Наградно летовање, које по завршетку школске године традиционално годинама уназад својим најбољим ђацима дарује мионичка локална самоуправа, овог пута је заслужило петоро осмака из ОШ ''Милан Ракић'' Мионица, двоје из ОШ ''Војвода Живојин Мишић'' Рајковић, као и три најбоља ученика Средње школе Мионица. Најбољи мионички ученици су у пратњи двоје наставника у суботу отпутовали у познато летовалиште Лептокарију, где ће боравити до 19. августа.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту