КАРАТЕ КУП УЖЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ-МИОНИЧАНИМА 17 МЕДАЉА

Каратисти ''Мионице'' су успешно стартовали у новој сезони, пошто су јуче на Купу Уже Србије за полетарце, пионире и наде у конкуренцији око 600 такмичара освојили чак 17 медаља, 6 златних, 3 сребрне и 8 бронзаних. Такмичење је одржано у чачанској дворани ''Младост, где је под вођством тренера Јелене Туфегџић и Мирослава Васиљевића и уз асистенцију кадеткиње Тијане Цмиљанић наступило 16 мионичких каратиста.

Два златна одличја у апсолутном и свом нивоу освојио је полетарац Никола Секулић, актуелни шампион државе, док су по једно злато у својим нивоима освојили пионир Јован Белошевић (бронзани са државног првенства у свом нивоу) и актуелна вицешампионка државе нада Ива Латиновић. На највиши степеник победничког постоља су се попели и ката тимови пионирки (Поповић, Јевтовић, Мијаиловић) и женских нада (Марковић, Вучићевић, Станојевић), које су актуелне вицешампионке Србије. Сребром су се окитили полетарка Хелена Павловић и пионир Александар Николић у својим нивоима, као и Тања Станојевић у апсолутном нивоу код нада. Две бронзане медаље у апсолутном и свом нивоу освојили су пионир Оливер Остојић и пионирка Јана Поповић, док су по једно бронзано одличје понели полетарка Хелена Паловић у апсолутном нивоу, пионир Александар Николић у апсолутном нивоу и наде Анђела Марковић у апсолутном нивоу и Нада Вучићевић у свом нивоу.

Сви освајачи медаља пласирали су се на завршницу Купа Србије, као и Сара Јевтовић, иако на овом такмичењу није освојила медаљу. Осим Јевтовићеве у Чачку су наступили и Марко Васић, Чеда и Ђурђа Ракић.

Такође, ово такмичење је било квалификационо за Школско првенство Србије на којем ће мионички каратисти бранити боје Основне школе ''Милан Ракић''.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту