ДРУГА ЛИГА ОДБОЈКАШИЦА- МИОНИЧАНКЕ УБЕДЉИВЕ НА СТАРТУ


Одбојкашице Рибнице су у премијерној утакмици првенства А групе друге лиге ''Центар'' пред својим навијачима забележиле победу максималним резултатом против ваљевске Србијанке 014, Рибница-Србијанка 014 3:0 (25:22; 25:23; 25:22). Повратнице у друголигашко друштво су према речима тренера Мионичанки Горана Ђорђевића до победе дошле после велике борбе, а један од пресудних момената се догодио у другом сету који су његове изабранице добиле и поред предности гошћи која је у једном тренутку износила и 6 поена.

- Најважније је да смо стартовали победом у прелепом амбијенту који су приредили наши навијачи. Надам се да ћемо у вишем рангу остварити пласман у средини табеле, а већ у суботу нас очекује гостовање у Београду фаворизованој екипи Краљ – рекао је Ђорђевић
Такође, треба истаћи да је синоћ у Мионици по први пут одигран један друголигашки меч у одбојци, јер су због сале која није одговарала пропозицијама утакмице у овом рангу у којем су Мионичанке наступале од 2009. до 2013. године морале да се играју у Љигу. Сала ОШ ''Милан Ракић'' је пред почетак првенства адаптирана и сада задовољава друголигашке услове, што је остварено уз помоћ локалне самоуправе и фабрика ''Фима'' и ''Емка''.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту