УСПЕШАН СТАРТ КАРАТИСТА ''МИОНИЦЕ'' У НОВОЈ СЕЗОНИ-ОСВОЈЕНЕ 22 МЕДАЉЕ

Каратисти ''Мионице'' су минулог викенда успешно започели такмичарску сезону, освојивши на Купу Уже Србије за полетарце, пионире и наде и Првенству Уже Србије за кадете, јуниоре и млађе сениоре чак 22 медаље у катама појединачно и екипно, четири више него претходне сезоне, и то 3 златне, 9 сребрних и 10 бронзаних. Каратисте су предводили тренери Драган и Јелена Туфегџић и Мирослав Васиљевић, а оба такмичења су одржана у чачанској хали ''Младост''.

kup uze srbije1

У суботу су наступили полетарци, пионири и наде на Купу Уже Србије. Мионичани су били међу најбољима, у конкуренцији преко 50 клубова са освојених 18 медаља, 3 златне, 7 сребрних и 8 бронзаних. На највишем степенику победничког постоља у својим нивоима нашле су се пионирка Јана Поповић и нада Анђела Марковић, као и ката тим пионира (Секулић, Остојић, Николић), који је до злата дошао једногласним одлукама судија. Сребром су се окитили полетарац Никола Секулић у свом нивоу, пионирке Хелена Павловић у апсолутном и Милица Мијаиловић у свом нивоу, наде Јован Белошевић и Тања Станојевић у свјим нивоима, као и ката тимови пионирки (Поповић, А. Јевтовић, Мијаиловић) и женских нада (Марковић, С. Јевтовић, Станојевић). Бронзану медаљу освојили су полетарац Никола Секулић и пионири Александар Николић и Оливер Остојић у апсолутном нивоу, пионир Чеда Ракић и пионирка Анђелија Јевтовић у својим нивоима, као и наде Анђела Марковић у апсолутном и Ђурђа Ракић у свом нивоу. Наступили су још полетарци Никола Ранковић и Андрија Николић, као и пионири Марко Васић и Лука Симовић, али нису прошли квалификације.

kup uze srbije2

Другог дана викенда, на Првенству Уже Србије за кадете, јуниоре и млађе сениоре, освојена су 2 сребра и 2 бронзе. Сребрна је била кадеткиња Тања Станојевић и ката тим кадеткиња и јуниорки (Станојевић, Марковић, Тијана Цмиљанић), док су бронзане медаље освојиле јуниорка Тијана Цмиљанић и млађа сениорка Катарина Савић. Учествовале су још и кадеткиње Мина Поповић и Ива Латиновић. Такмичења у Чачку су била квалификациона за Првенство и Куп Србије, где ће наступити по осам најбољих у свакој категорији, као и за Школско првенство Србије.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту