КАРАТЕ КЛУБ ''МИОНИЦА'' ПРВИ У ГЕНЕРАЛНОМ ПЛАСМАНУ НА МЕМОРИЈАЛУ СВЕТЛАНА РАДОЈЕВИЋ

Карате клуб ''Мионица'' је освојио прво место у генералном пласману на традиционалном карате турниру ''Ваљево опен – меморијал Светлана Радојевић'' који је у суботу одржан у ваљевској хали ''Студент''. На турниру ''Б'' категорије у организацији Карате савеза уже Србије и Карате клуба ''014 Ваљево'' и под покровитељством Града Ваљева, који се већ седам година организује у част некадашње успешне такмичарке, тренера и судије Светлане Радојевић, Мионичани су били веома успешни освојивши у 28 наступа чак 27 медаља, 12 златних, 10 сребрних и 5 бронзаних, као и дуго очекивани пехар намењен најуспешнијем клубу у генералном пласману и то такмичећи се само у катама појединачно и екипно под вођством тренера Драгана и Јелене Туфегџић и Мирослава Васиљевића.

mionicani sa osvojenim peharima i medaljama

Мионичани су у конкуренцији ката тимова имали три наступа и исто толико златних одличја. У категорији нада први су били Никола Секулић, Оливер Остојић и Александар Николић, као и Јана Поповић, Милица Мијаиловић и Ђурђа Ракић, док су у категорији кадеткиња/јуниорки, злато освојиле Тања Станојевић, Анђела Марковић и Тијана Цмиљанић.Што се појединачних наступа тиче, полетарац Никола Ранковић освојио је сребро у апсолутном нивоу и злато у класи жутог појаса. Код пионира Никола Секулић је освојио златне медаље у апсолутном нивоу и у класи зеленог појаса, Марко Васић је освојио бронзу у апсолутном нивоу и злато у класи наранџастог појаса, Андрија Николић је освојио две бронзе (апсолутни ниво и класа зеленог појаса), док је Чеда Ракић био сребрни у класи наранџастог појаса где је виђено ''мионичко финале''. Код девојчица, Хелена Павловић је освојила злато у апсолутном нивоу и бронзу у класи зеленог појаса, а Анђелија Јевтовић сребро у класи зеленог појаса. У узрасној категорији нада Јован Белошевић је био први у апсолутном нивоу и други у класи наранџастог појаса, Оливеру Остојићу је припало је злато, а Луки Симовићу сребро у класи зеленог појаса у још једном ''мионичком финалу''. Код девојчица је Јана Поповић била прва у класи зеленог појаса, победивши у ''мионичком финалу'' Милицу Мијаиловић, док је Ђурђа Ракић била сребрна у класи наранџастог појаса. Код кадеткиња је Тања Станојевић била друга, Сара Јевтовић трећа, а Анђела Марковић пета.Код јуниора је Младен Илић био други, док је Тијана Цмиљанић у још једном ''мионичком финалу'' била боља од Мине Поповић.

valjevo open

На крају такмичења, Карате клубу ''Мионица'' је уз громогласан аплауз публике додељен највреднији пехар на турниру за освојено прво место у генералном пласману испред ваљевског КК ''Звезда'' и ''Лознице'', као и пехар за допринос квалитету овог традиционалног такмичења .

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту