У КАРАТЕ КЛУБУ ''МИОНИЦА'' ОДРЖАНО ПОЛАГАЊЕ ЗА УЧЕНИЧКА КАРАТЕ ЗВАЊА

  • Тренери на лиценцирању за предстојећу сезону, на камп за перспективне каратисте позвано 12 такмичара

100 9245

Карате клуб ''Мионица'' је 30. јуна организовао полагање за ученичка карате звања. Полагање је организовано у фискултурној сали Основне школе ''Милан Ракић'' у Мионици, а пред испитном комисијом коју су чинили Драган Туфегџић (испитивач, мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. DAN), Жарко Обадовић (мајстор џудоа) и Милош Туфегџић (мајстор каратеа, носилац црног појаса 1. DAN), полагала су чак 44 кандидата предшколског и основношколског узраста.

 

 

Сви кандидати су успешно положили за нова карате звања и то:
За бели појас са жутом траком (10. KYU) положио је Марко Никић.
За жути појас, I ниво (9. KYU), положили су Урош Чарапић, Николина Суботић, Стефан Томић, Милица Ракић, Милан Ковачевић, Јана Белошевић, Мирјана Милошевић, Дуња Миловановић, Лука Бељић, Ива Радивојевић и Невена Вукићевић.
За жути појас (8. KYU) положили су Стефан и Немања Читаковић, Искра Пауновић, Лазар Ранковић и Вељко Марковић.
За жути појас с наранџастом траком (8/7. KYU) положиле су Ленка Симовић и Дуња Кевић.
За оранж појас, I ниво (7. KYU), положили су Дуња Симовић, Божидар Драшковић, Јован Ристић, Урош Павловић, Јован Зимоња, Никола Ранковић и Стефан Никић.
За оранж појас (6. KYU) положио је Александар Ненадовић.
За зелени појас, I ниво (5. KYU), положили су Вукашић Симовић, Јован Белошевић, Никола Николић, Ђурђа и Чеда Ракић, Слађана Јевтовић, Ана Илић, Марко Васић и Невена Андрић.
За зелени појас (4. KYU) положили су Оливер Остојић, Андрија Николић и Хелена Павловић.
За плави појас, I ниво (3. KYU), положили су Лука Симовић, Милица Мијаиловић, Анђелија Јевтовић и Јана Поповић.
За плави појас (2. KYU) положио је Никола Секулић.
За најбољег кандидата на полагању проглашен је 13-годишњи Јован Белошевић, који је тако стао раме уз раме са стандардно одличним на полагањима актуелним прваком државе Николом Секулићем.
Од осталих активности треба издвојити да су 24. јуна тренери ''Мионице'' присуствовали лиценцирању за предстојећу карате сезону, где су успешно положили педагошко-психолошке и физичке тестове. Том приликом им је уручен позив за предстојећи карате камп који ће бити одржан у Чачку.
Такође, половином јула месеца требало би да 12 такмичара мионичког клуба присуствује карате кампу ''Морава – 2018'' предвиђеном за перспективне каратисте. Позвани су Никола Секулић, Анђелија и Сара Јевтовић, Хелена Павловић, Јован Белошевић, Јана и Мина Поповић, Милица Мијаиловић, Тања Станојевић, Анђела Марковић, Тијана Цмиљанић и Катарина Савић. На овом кампу требало би три члана клуба да полажу за предмајсторско звање – браон појас (1. KYU) и то пред савезном комисијом. Кандидати су Сара Јевтовић, Тања Станојевић и Катарина Савић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту