Завршени "Врујачки извори"

Другог дана дванаестог Сабора народног стваралаштва „Врујачки извори“ посетиоци су могли видети Изложбу народне радиности и старих заната на којој је учествовао велики број излагача који су представили своје производе домаће радиности. Поред овога ученици Средње школе Мионица заједно са својим професорима спремали су гулаш који су могли пробати гости и учесници манифестације.

У поподневним часовима је одржано Такмичење младих виолиниста узраста до 19 година. На такмичењу је било укупно 11 учесника из општине Мионица и околних општина. За награде су се надметали: Марко Јовановић, Филип Стевановић, Душан Спасојевић, Далибор Јовановић, Милош Рафаиловић, Александар Ђорђевић, Елвис Јовановић, Марко Јовановић, Стефан Петровић, Ивона Андрић и Иван Томић. Након сјајног представљања учесника, жири је имао пред собом тежак задатак. Прву награду је однео Стефан Петровић, другу Ивона Андрић, а треће место су поделили Душан Спасојевић и Далибор Јовановић.

Програм су употпунили Културно уметничко друштво „Лука Спасојевић“ из Љига, КУД Хаџи Рувим из Лајковца и бенд Сити експрес.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту